Rollup 85x200

Stok Kodu
ADHMNNSU
Önemli Not
Ücretsiz Kargo
Ürün Paylaş :
Roll up banner 85X200 Baskılı

 

Fuarlarda, sunumlarda, seminerlerde, tanıtımlarda kullanacağınız geniş baskı alanına sahip, katlanabilir ve kolay portatif taşınabilir Roll-up Banner 2 gün içerisinde kargo ile gönderiyoruz.
85cmx200cm ebatlarında baskı alanına sahiptir. Sizlerden gelen grafik tasarım çalışmalarını HP kalitesinde yüksek çözünürlükte solmaz yırtılmaz malzemelere basımını yaparak branda malzemeden üretilmiş çantası ile sizlere sevk edilmek üzere gönderiyoruz.

 

 

Roll up Banner Eloksallı Alüminyum malzemeden üretilmiştir. Tekrar tekrar baskı değiştirerek kullanabilirsiniz.
Alttan makaralı sisteme sahiptir, montaj için hiç bir el aletine gerek yoktur saniyeler içinde kurabilir, işiniz bitince toplar, özel çantasının içine koyabilir, yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz. Tüm araçlara sığabilir yer kaplamaz. Toplam ağırlığı 4kg civarındadır.
Sipariş vermek veya ürün hakkında detaylı bilgi almak için 0212 613 49 17 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz, siparis@baskiofisi.comadresine mail atabilirsiniz.

 

 Özel Elokasallı Alüminyum Malzemeden Üretilmiştir Paslanma Kesinlikle Yapmaz
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rollup 85x200 rollup banner 85x200 EN EKONOMİK FİYATLAR BURADA ADHMNNSU Rollup 85x200

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.